Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderstaand treft u een overzicht van de meest gestelde vragen (FAQ).
Klik op een vraag om het antwoord te bekijken.

De uitslag van de Bright Online Language Test wordt uitgedrukt in een score van 0.5 tot en met 5, met tussenstappen van 0,5 punt. Deze uitslag kan worden vertaald naar het kader van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (ERK). De Bright Online Language Test wordt doorlopend gevalideerd door de Universiteit van Michigan. Bright Language stemt de operaties en strategieën van zijn testontwikkeling verder af op de principes van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor talen, het Center for Canadian Language Benchmarks en het Goethe-lnstitut .

Nadat u uw Bright Language Test online heeft besteld, ontvangt u van ons spoedig een bevestiging met hierin uw inlogcodes. Met deze codes kunt u op ieder gewenst moment inloggen en de test maken.

De Bright Online Language Test is beschikbaar in de volgende talen: – Nederlands – Engels (Brits en Amerikaans) – Duits – Frans – Chinees – Italiaans – Spaans – Portugees – Russisch – Vlaams – Zweeds

Nadat u de Bright Online Language Test online heeft besteld, zal uw test 3 jaar online beschikbaar blijven. U kunt op ieder gewenst moment beginnen met de test.

De Bright Online Language Test bestaat uit twee onderdelen. Het eerste gedeelte bevat 60 tot 80 multiple choice vragen en het tweede gedeelte 60 tot 80 luistervragen. Voor de luistervragen heeft u speakers of een koptelefoon nodig.

De Bright Online Language Test duurt in totaal ongeveer 60 minuten.

Jazeker. De test bestaat uit twee onderdelen van 60 tot 80 vragen. U kunt per onderdeel 1 keer een pauze inlassen.

De Bright Online Language Test wordt gebruikt door overheidsinstellingen en bedrijven. Hierbij kunt u denken aan organisaties als PWC, KPMG, de NAVO, Total, Manpower en BNP Paribas.

Speciaal voor overheidsinstellingen en bedrijven die regelmatig mensen willen testen, bestaat er ook een mogelijkheid om het hele testproces in eigen hand te nemen. U beschikt dan over uw eigen managementplatform waarmee u zelf deelnemers kunt inschrijven, uitnodigen, testen kunt toewijzen en resultaten kunt bekijken en vergelijken. Perfect voor bijvoorbeeld HR-afdelingen binnen grotere organisaties.

Ja. In samenwerking met Elycio Talen (ISO 9001 en CEDEO gecertificeerd) bieden wij professionele taaltrainingen op maat aan. Op deze pagina treft u meer informatie.

Staat uw vraag er niet bij?

Bel dan +31(0)78 644 9760 Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.30. U kunt ook het contactformulier op onze website gebruiken.