Mondelinge taalassessments in iedere taal bij Elycio Talen

Mondelinge taalassessments in iedere taal door professionele taaltrainers

  • Uitsluitend professionele toetsers
  • Toetser is altijd native speaker
  • Telefonisch of op locatie
  • Combineer met de Bright Language Test
  • Combineer met een taalaudit
  • Ook als opzichzelfstaand assessment

Mondelinge taalassessments in samenwerking met Elycio Talen

Met de Bright Online Language Test toetst u eenvoudig en effectief en snel online de taalvaardigheid van een medewerker of sollicitant. U kunt ervoor kiezen om deze taaltest aan te vullen met een mondeling taalassessment. Een professionele taaltrainer van Elycio Talen, altijd een (near) native speaker, test de spreekvaardigheid aan de hand van objectieve standaarden. Deze mondelinge taaltest wordt door Elycio Talen (ISO 9001 en CEDEO gecertificeerd) ook als opzichzelfstaande toets aangeboden.

Met de gecombineerde uitslag van de Bright Online Language Test en een mondeling taalassessment beschikt u over een complete en objectieve taalevaluatie. U weet exact of de persoon in kwestie over de gewenste competenties beschikt die nodig zijn om een functie goed uit te oefenen. Desgewenst ontvangt u een rapport waarin alle concrete verbeterpunten worden aangedragen, samen met een advies voor een taaltraining op maat. Wij staan graag voor u klaar om u van de beste taaloplossingen te voorzien.

Op dit moment kunt u in onze webshop al de Bright Online Language Test eenvoudig online bestellen. Op korte termijn kunt u daar ook mondelinge taalassessments bestellen. Tot die tijd kunt u voor het bestellen van een mondeling taalassessment contact met ons opnemen via het formulier op deze website, per mail via info@taalassessments.nl of telefonisch via 078 6449760.

De spreekvaardigheidstest wordt telefonisch of op locatie afgenomen

Wanneer u kiest voor het toetsen van de spreekvaardigheid, maken we een afspraak over het moment waarop u dit onderdeel wilt voltooien. Dit onderdeel wordt afgenomen door een professionele taaltrainer, een native speaker van de beoogde taal. Zelf kiest u of de test telefonisch wordt afgenomen, op één van de zes trainingslocaties in Nederland of op een door u gekozen locatie. U kunt de mondelinge test doen nadat de lees- en luistertest voltooid zijn. Na afloop van de spreekvaardigheidstest ontvangt u een rapport met uw score per e-mail.

Zo bestelt u een mondeling taalassessment