Taalassessments op maat gemaakt voor uw organisatie. Bright Language realiseert het.

Waarom een taalassessment op maat van Bright Language?

  • Aandacht voor bedrijfsterminologie
  • Afgestemd op uw specifieke situatie
  • Doeltreffend en praktijkgericht
  • Score van 0,5-5, te vertalen naar ERK
  • De basis voor taaltrainingsprogramma’s
  • Weloverwogen investering in training

Taalassessments op maat

Naast gestandaardiseerde taalassessments biedt Bright Language (in samenwerking met Elycio Talen) ook de mogelijkheid om een taaltest volledig op maat te ontwikkelen. Wij inventariseren met een taalaudit over welke taalcompetenties een professional binnen een specifieke functie dient te beschikken. Zo ontwerpen we een taalassessment die perfect inzichtelijk maakt of een medewerker of sollicitant over de juiste taalvaardigheden beschikt voor de functie en hoeveel behoefte er eventueel aan verdere taaltraining bestaat. Zo beslist u eenvoudiger over investeringen in beoogd of bestaand personeel!

Voorbeelden van Bright taalassessments op maat:

Een Engelse taaltest voor de Franse luchtmacht met militaire vakterminologie

Bright Language heeft in samenwerking met de Franse luchtmacht een speciale taaltest ontwikkeld om de kennis van het Engels in een militaire context te kunnen beoordelen. Deze test weerspiegelt het belang van communicatie tussen de NAVO en VN-strijdkrachten in het Engels en omvat reële situaties waar gewapende strijdkrachten mee te maken kunnen krijgen in het verrichten van hun werkzaamheden.

Een technische Engelse taaltest in leesvaardigheid voor
onderhoudspersoneel van een grote luchtvaartmaatschappij

Veel van de technische onderhoudsdocumentatie van de maatschappij is geschreven in het Engels, waarbij veel unieke vakterminologie gebruikt wordt. Het onderhoudspersoneel dient deze documenten tot in ieder detail te kunnen begrijpen om gevaarlijke situaties te voorkomen. In samenwerking met de luchtvaartmaatschappij ontwikkelde Bright Language een zeer gespecialiseerde taaltest op maat, waarmee het kennisniveau van medewerkers en sollicitanten perfect in beeld gebracht kan worden. In samenwerking met taleninstituut Elycio Talen zorgt Bright Language ervoor dat het taalniveau van alle onderhoudsmedewerkers perfect in orde is.

Ook een specifiek taalassessment voor uw sector of organisatie laten ontwikkelen?

Wij denken graag met u mee. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op via info@taalassessments.nl , vul het online contactformulier in of bel naar telefoonnummer 078 6449760.