Het taalniveau van een sollicitant of medewerker snel op peil met een taaltraining

Professionele taaltraining, aangeboden door Elycio Talen

  • Professionele taaltrainers
  • ISO 9001 & CEDEO gecertificeerd
  • Afgestemd op uw sector of branche
  • Individueel, groepen en e-learning
  • Aandacht voor taal en zakelijke cultuur
  • 6 trainingslocaties door heel Nederland

Taaltraining op maat bij Elycio Talen

Met een taalassessment van Bright Language brengt u objectief het taalniveau van een sollicitant of medewerker in beeld. In samenwerking met Elycio Talen biedt Bright Language hiernaast ook professionele taaltrainingen op maat om zo het taalniveau naar het niveau te brengen dat noodzakelijk is om een specifieke functie effectief te kunnen vervullen. Op deze pagina leest u alles over de taaltrainingen van Elycio Talen.

Hoe goed dient de taalbeheersing van uw (potentiële) medewerker(s) te zijn om een specifieke functie effectief uit te kunnen voeren? Een taalaudit van Elycio Talen biedt u objectieve standaarden waarmee u effectief het taalniveau van medewerkers in beeld brengt en verbeterpunten concreet identificeert.

Praktijkgerichte taal- en cultuurtraining in alle talen

Elycio Talen biedt professionele taaltrainingen in alle moderne talen, van Arabisch tot Zweeds. Onder begeleiding van ervaren taaltrainers, native speaker van de taal waarin u getraind wordt, verbeteren deelnemers effectief hun taalvaardigheidsniveau. De taaltraining wordt volledig afgestemd op uw sector. Een andere taal leren, betekent vaak ook een andere manier van denken. Bij Elycio leert u daarom ook de cultuur van een land kennen. Met zowel de techniek als de handleiding in handen wordt internationaal zakendoen een stuk gemakkelijker.

Werken aan taalvaardigheid waar en wanneer het u uitkomt, op een manier die bij u past

Elycio Talen biedt een breed pakket aan maatwerktrainingen. De organisatie beschikt over 6 fysieke locaties in Nederland waar u terecht kunt voor individuele training of groepstraining. Hiernaast biedt Elycio ook in-company taaltrainingen waarbij de trainer uw locatie bezoekt, of dit nu thuis, op werk of zelfs in het buitenland is. Speciaal voor professionals met weinig ruimte in de agenda zijn er e-learning oplossingen beschikbaar om via het internet taalvaardigheid te verbeteren. Daarbij kan ook worden gekozen voor een blended learning, de optimale balans tussen face-to-face sessies en online training.