Regelmatig taalassessments afnemen? Met uw eigen managementplatform kunt u dat in eigen beheer

Taalassessments beheren vanuit uw eigen managementplatform

  • Centrale managementomgeving
  • De oplossing voor HR-afdelingen
  • Zelf deelnemers uitnodigen
  • Direct inzicht in de resultaten
  • Alles in eigen beheer
  • Extra voordelig bij regelmatig testen

Uw taalassessments zelf centraal beheren

Wanneer u incidenteel behoefte heeft aan het afnemen van een taalassessment, dan kunt u deze toetsen eenvoudig ‘on demand’ in onze webshop bestellen. Speciaal voor overheidsinstellingen en bedrijven die regelmatig mensen willen testen, bestaat er ook een mogelijkheid om het hele testproces in eigen hand te nemen. Met behulp van uw eigen managementplatform kunt u zelf deelnemers inschrijven, uitnodigen, testen toewijzen en resultaten bekijken en vergelijken. Perfect voor HR-afdelingen binnen grotere organisaties.

Voordeliger en efficiënter bij meer dan 10 taaltesten per maand

Bij meer dan 10 taaltesten per maand is het voordeliger (u bespaart geld) en efficiënter (u bespaart tijd) om over een eigen managementplatform te beschikken, dan om de taalassessments los in onze webshop te bestellen. Wij richten de omgeving tegen een eenmalige vergoeding voor u in en u betaalt geen maandelijkse kosten. Voor meer informatie of een demonstratie kunt u het beste contact met ons opnemen via telefoonnummer 078 6449760, mailen naar info@taalassessments.nl of gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Extra diensten bij een eigen managementplatform

Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn met het professioneel en objectief meten van het taalvaardigheidsniveau van medewerkers en sollicitanten, maar bieden bijvoorbeeld ook taalaudits en taaltrainingen. Met een taalaudit adviseren wij u over het gewenste niveau van taalbeheersing om een functie naar behoren uit te kunnen voeren. Wanneer u deze service combineert met een taalassessment kunnen wij dus objectief voor u vaststellen of uw medewerkers of sollicitanten aan de taalvaardigheidseisen kunnen voldoen. Aanvullend kunnen we met onze taaltrainingen het taalniveau verbeteren. Zo bieden we organisaties als de NAVO en KPMG end-to-end-solutions.

De Bright Online Language Test los bestellen

U kunt de Bright Online Language Test eenvoudig online bestellen in onze webshop. Kies de gewenste taal, reken het product af en u ontvangt spoedig van ons uw inloggegevens waarmee u de taaltest kunt maken. U bepaalt zelf wanneer u met de test begint. Direct na afloop van de test is de behaalde score zichtbaar.