Op Taalassessments.nl vind je informatie over het testen van jouw taalniveau.

 • Alles over Taalassessments.nl

  Op deze website vind je informatie over taaltesten (ook wel taalassessments genoemd) en andere methoden om het taalvaardigheidsniveau van jezelf, je medewerkers en/of sollicitanten te meten.

  Met een taaltest wordt getoetst hoe goed iemand welke taal beheerst. De scores worden meestal uitgedrukt volgens de ERK-normering.

  Op de pagina Contact vind je diverse manieren om met het team achter Taalassessments.nl in contact te treden.

  Bedrijfsnaam en KvK-nummer

  Taalassessments.nl is onderdeel van Elycio Talen bv en heeft KvK-nummer 58174338.

  Bestel een taaltest en/of taalcursus

  Voor het bestellen van een professionele online taaltest ben je van harte welkom bij De Taalshop, de webwinkel van taleninstituut Elycio Talen. Ook kun je bij De Taalshop diverse online taalcursussen bestellen. Daarmee kun je jouw niveau van taalvaardigheid verbeteren, in je eigen omgeving en tempo.

TIP

Verbeter je taalvaardigheid na een taaltest

Heb je een taaltest gedaan, en is de uitslag niet wat je ervan gehoopt of gedacht had? Of hebben je medewerkers/sollicitanten een taalassessment gedaan en moet hun niveau van taalvaardigheid wat worden opgekrikt? Neem dan eens een kijkje bij het gerenommeerde taleninstituut Elycio Talen. Je vindt daar een groot aanbod van zakelijke taalcursussen, die zowel online als face to face kunnen worden gevolgd.

SHOP

Bestel je online taaltesten en taalcursussen bij De Taalshop!

Bij De Taalshop bestel je eenvoudig en vertrouwd een online taaltest of taalcursus, in elke gewenste taal.