Op Taalassessments.nl vind je informatie over het testen van jouw taalniveau.

  • Taalassessments

    Iedereen gaat ervanuit dat de eigen inschatting over zijn of haar taalvaardigheidsniveau – of die van sollicitanten en medewerkers – overeenkomt met de werkelijkheid. Echter, alleen door het afnemen van een taalassessment kom je erachter of die inschatting juist is.

    Een taalassessment kan een nuttig instrument zijn voor werving en selectie, toelating tot een onderwijsinstelling of het krijgen van een andere aanstelling. Ook kan de afdeling HR met een taaltest vaststellen wat de opleidingsbehoefte van het personeel is.

    En stel jezelf eens voor dat Engels de voertaal wordt in je bedrijf. Als werkgever wil je dan waarschijnlijk eerst weten wat het taalvaardigheidsniveau is van de medewerkers. Want meten is weten. Na een taalassessment kan dan bijvoorbeeld de workshop Business English het startpunt zijn van de overgang naar Engels als voertaal.

TIP

Verbeter je taalvaardigheid na een taaltest

Heb je een taaltest gedaan, en is de uitslag niet wat je ervan gehoopt of gedacht had? Of hebben je medewerkers/sollicitanten een taalassessment gedaan en moet hun niveau van taalvaardigheid wat worden opgekrikt? Neem dan eens een kijkje bij het gerenommeerde taleninstituut Elycio Talen. Je vindt daar een groot aanbod van zakelijke taalcursussen, die zowel online als face to face kunnen worden gevolgd.

SHOP

Bestel je online taaltesten en taalcursussen bij De Taalshop!

Bij De Taalshop bestel je eenvoudig en vertrouwd een online taaltest of taalcursus, in elke gewenste taal.