Op Taalassessments.nl vind je informatie over het testen van jouw taalniveau.

 • Taalaudits

  Een goede kennis van taal en cultuur is van doorslaggevend belang om succesvol internationaal zaken te doen. Om deze reden wil je zeker ervan zijn dat sollicitanten en medewerkers beschikken over alle benodigde taalvaardigheden.

  En waar deze vaardigheden nog ontbreken, wil je waarschijnlijk vooraf al weten wat de benodigde investeringen zijn om tot het gewenste niveau te komen. Samen met Elycio Talen biedt Taalassessments.nl daarom professionele taalaudits op maat, om dit objectief in kaart te brengen.

  Taalaudit
  Een taalaudit brengt objectief de benodigde taalvaardigheden van medewerkers en/of sollicitanten in kaart

  Een taalaudit biedt antwoord op drie vragen:

  1. Welk niveau van taalvaardigheid hoort bij welke functie?
   Taalassesments.nl geeft objectieve normen op basis van een gedegen inventarisatie, vastgelegd per functie of afdeling.
  2. Wat is het huidige taalniveau van iedere medewerker?
   Taalassesments.nl biedt verschillende toetsen om bestaande niveaus van taalvaardigheid gedetailleerd te meten, vastgelegd in het European Reference Framework for Languages.
  3. Wat is de meest effectieve en efficiënte manier om de taalvaardigheid van alle betrokken medewerkers op het benodigde niveau te brengen? En wat kost dat?
   Neem contact op met de deskundige taaladviseurs van Taalassessments.nl voor een vrijblijvend advies.

  Taalassessments als aanvulling op de taalaudit

  Nadat met een taalaudit is vastgesteld wat het noodzakelijke taalbeheersingsniveau per functie of afdeling is, kan met een taalassessment worden vastgesteld in hoeverre sollicitanten en medewerkers aan deze normen voldoen. Naast algemene taalassessments zijn er ook testen voor specifieke sectoren en doelgroepen, zoals: bancair, financieel, secretarieel, militair en luchtvaart. Bovendien kunnen voor individuele opdrachtgevers ook assessments op maat worden ontwikkeld.

  Professionele taalcursussen om medewerkers effectief op het gewenste taalniveau te krijgen

  Wanneer uit de taalaudit en taalassessments blijkt dat een sollicitant of medewerker de taal onvoldoende beheerst, kun je kiezen voor een taalcursus door Elycio Talen. Onder begeleiding van een ervaren taaltrainer leren je (potentiële) medewerkers doelgericht de benodigde vaardigheden. Elycio Talen biedt diverse vormen van taaltraining aan: van individueel tot in groepen en van incompany tot e-learning en blended trainingen.

  Interesse in een taalaudit?

  Neem gerust contact met op Elycio Talen. Je kunt ook het contactformulier invullen of mailen naar info@elyciotalen.nl.

TIP

Verbeter je taalvaardigheid na een taaltest

Heb je een taaltest gedaan, en is de uitslag niet wat je ervan gehoopt of gedacht had? Of hebben je medewerkers/sollicitanten een taalassessment gedaan en moet hun niveau van taalvaardigheid wat worden opgekrikt? Neem dan eens een kijkje bij het gerenommeerde taleninstituut Elycio Talen. Je vindt daar een groot aanbod van zakelijke taalcursussen, die zowel online als face to face kunnen worden gevolgd.

SHOP

Bestel je online taaltesten en taalcursussen bij De Taalshop!

Bij De Taalshop bestel je eenvoudig en vertrouwd een online taaltest of taalcursus, in elke gewenste taal.