Op Taalassessments.nl vind je informatie over het testen van jouw taalniveau.

 • Taalassessments op maat gemaakt voor je organisatie

  Naast gestandaardiseerde taaltesten, biedt Taalassessments.nl in samenwerking met Elycio Talen je de mogelijkheid tot het laten ontwikkelen van een volledig op maat gemaakte taaltest.

  Indien gewenst, kan een taalassessment op maat voor je organisatie voorafgegaan worden door een taalaudit. Daarmee wordt geïnventariseerd over welke taalcompetenties een professional binnen een specifieke functie moet beschikken.

  Na de taalaudit ontwerpt Taalassessments.nl een taaltest die perfect inzichtelijk maakt of een medewerker dan wel sollicitant over de juiste taalvaardigheden beschikt voor een functie. Ook is daarna voor duidelijk hoeveel behoefte aan verdere taaltraining bestaat. Zo beslis je eenvoudiger over investeringen in beoogd of bestaand personeel!

  Voor iedere organisatie een taalassessment op maat
  Voor iedere organisatie een taalassessment op maat

  Voorbeelden van doelgroepgericht online taalassessments

  Engelse taaltest voor de Franse luchtmacht, met militaire vakterminologie
  Ontwikkelaar van taaltesten Bright Language heeft samen met de Franse luchtmacht een speciaal taalassessment ontwikkeld om de kennis van het Engels in een militaire context te kunnen beoordelen. Deze test weerspiegelt het belang van communicatie tussen de NAVO en VN-strijdkrachten in het Engels. Hij omvat reële situaties waarmee gewapende strijdkrachten te maken kunnen krijgen tijdens het verrichten van hun werkzaamheden.

  Technische Engelse taaltest in leesvaardigheid voor onderhoudspersoneel van een grote luchtvaartmaatschappij
  Veel van de technische onderhoudsdocumentatie van de maatschappij is geschreven in het Engels, waarbij veel unieke vakterminologie wordt gebruikt. Het onderhoudspersoneel moet deze documenten tot in ieder detail kunnen begrijpen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Samen met de luchtvaartmaatschappij heeft Bright Language een zeer gespecialiseerde taaltest op maat ontwikkeld. Daarmee kan het kennisniveau van medewerkers en sollicitanten perfect in beeld worden gebracht. In samenwerking met Taalassessments.nl zorgt Bright Language ervoor dat het taalniveau van alle onderhoudsmedewerkers perfect in orde is.

  Voordelen

  Dit heb je aan een taalassessment op maat:

  • aandacht voor bedrijfsterminologie;
  • afgestemd op jouw specifieke situatie;
  • doeltreffend en praktijkgericht;
  • basis voor taaltrainingsprogramma’s;
  • weloverwogen investering in training.

  Ook een specifiek taalassessment voor je sector of organisatie laten ontwikkelen?

  Taalassessments.nl denkt graag met je mee. Neem voor meer informatie gerust contact op via info@taalassessments.nl. Of vul het contactformulier in. Tijdens kantooruren kun je ook bellen naar 078 6449760.

TIP

Verbeter je taalvaardigheid na een taaltest

Heb je een taaltest gedaan, en is de uitslag niet wat je ervan gehoopt of gedacht had? Of hebben je medewerkers/sollicitanten een taalassessment gedaan en moet hun niveau van taalvaardigheid wat worden opgekrikt? Neem dan eens een kijkje bij het gerenommeerde taleninstituut Elycio Talen. Je vindt daar een groot aanbod van zakelijke taalcursussen, die zowel online als face to face kunnen worden gevolgd.

SHOP

Bestel je online taaltesten en taalcursussen bij De Taalshop!

Bij De Taalshop bestel je eenvoudig en vertrouwd een online taaltest of taalcursus, in elke gewenste taal.