Op Taalassessments.nl vind je informatie over het testen van jouw taalniveau.

 • Online taaltest Engels van Linguaskill

  Linguaskill is de nieuwe online taaltest Engels van Cambridge English. Speciaal bedoeld om de taalvaardigheid in het Engels van medewerkers, sollicitanten en studenten te bepalen.

  Deelnemers ontvangen een internationaal erkend testcertificaat waarop het resultaat staat.

  Linguaskill is de nieuwe online taaltest Engels van Cambridge English

  Adaptief

  Linguaskill is een volledig adaptieve taaltest. Dit wil zeggen dat de moeilijkheidsgraad van de vragen automatisch wordt aangepast aan het niveau van de deelnemer. Op die manier ontstaat het meest accurate en betrouwbare beeld van een taalniveau.

  De test is beschikbaar om de algemene of zakelijke taalvaardigheid Engels te toetsen op drie vlakken, in elke gewenste combinatie:

  1. lezen en luisteren;
  2. schrijven;
  3. spreken.

  Wil je Linguaskill zelf alvast proberen? Klik hier.

  Betrouwbare kwaliteit

  Linguaskill is ontwikkeld door het wereldberoemde Cambridge English, dat een grote reputatie heeft hoog te houden op het gebied van taaltesten Engels. De betrouwbaarheid van de test en testresultaten wordt periodiek onderzocht en gevalideerd.

  Om de betrouwbaarheid van de test te garanderen, worden alle deelnemers opgenomen in een register. Op die manier kan een potentiële werkgever/buitenlandse opleiding altijd controleren of een internationaal erkend testcertificaat ook echt door Cambridge is afgegeven. Zie de Linguaskill results verification service.

  Afnemen en nakijken van de test

  De taaltest Linguaskill kan volledig online en op elk gewenst moment worden afgelegd, uiteraard bij voorkeur wel onder toezicht. Hij wordt geheel automatisch nagekeken. De uitslag wordt vermeld conform de normen van het zogeheten Europees Referentiekader en is – behalve voor de spreektest – ook direct beschikbaar. Voor de uitslag van de spreektest geldt dat die beschikbaar is binnen maximaal 48 uur.

  Certificaat

  Deelnemers aan de test ontvangen een internationaal erkend certificaat van de Universiteit van Cambridge.

  Voorbereiding

  Wil je jezelf voorbereiden op deze test en/of een betere score halen? Doe dan een online voorbereidingscursus, met of zonder trainer. Kijk hier voor meer informatie.

  Bestel direct de taaltest Linguaskill

  Bij De Taalshop bestel je eenvoudig een professionele online taaltest of voorbereidingstraject. Na jouw bestelling ontvang je binnen één werkdag per mail een persoonlijke link met inlogcode. Daarmee kun je op ieder gewenst moment de online taaltest of taalcursus starten.

  Heeft je organisatie regelmatig deelnemers?

  Dan kun je ook de beschikking krijgen over een eigen platform. Daarmee kun je zelf deelnemers inschrijven en testresultaten bekijken.

  Meer weten?

  Neem voor meer informatie gerust contact op met de opleidingsadviseurs van Taalassessments.nl. Ze adviseren je graag over de best passende oplossing.

TIP

Verbeter je taalvaardigheid na een taaltest

Heb je een taaltest gedaan, en is de uitslag niet wat je ervan gehoopt of gedacht had? Of hebben je medewerkers/sollicitanten een taalassessment gedaan en moet hun niveau van taalvaardigheid wat worden opgekrikt? Neem dan eens een kijkje bij het gerenommeerde taleninstituut Elycio Talen. Je vindt daar een groot aanbod van zakelijke taalcursussen, die zowel online als face to face kunnen worden gevolgd.

SHOP

Bestel je online taaltesten en taalcursussen bij De Taalshop!

Bij De Taalshop bestel je eenvoudig en vertrouwd een online taaltest of taalcursus, in elke gewenste taal.