Op Taalassessments.nl vind je informatie over het testen van jouw taalniveau.

 • Taalassessment inclusief spreekvaardigheid

  Met een online taaltest toets je eenvoudig, effectief en snel de taalvaardigheid van een medewerker of sollicitant. Je kunt ook ervoor kiezen deze taaltest aan te vullen met een mondeling taalassessment.

  Een professionele taaltrainer van Elycio Talen – altijd een (near) native speaker – test dan de spreekvaardigheid aan de hand van objectieve standaarden. Deze mondelinge taaltest wordt door Elycio Talen ook als opzichzelfstaande toets aangeboden.

  Taalassessment inclusief spreekvaardigheid
  Je kunt een taaltest aanvullen met toetsing van de spreekvaardigheid

  Met de gecombineerde uitslag van de online taaltest en een mondeling taalassessment beschik je over een complete en objectieve taalevaluatie. Je weet daarna of de persoon in kwestie over de gewenste taalcompetenties beschikt die nodig zijn om een functie goed uit te oefenen. Desgewenst ontvang je een rapport waarin alle concrete verbeterpunten worden aangedragen, samen met een advies voor een taaltraining op maat. Taalassessments.nl en Elycio Talen voorzien je graag van de beste taaloplossingen.

  Voordelen

  De voordelen van een mondeling taalassessment (als aanvulling op de online test):

  • uitsluitend professionele toetsers;
  • de toetser is altijd een native speaker;
  • telefonisch of op locatie;
  • te combineren met de Bright Online Language Test;
  • te combineren met een taalaudit.

  Spreekvaardigheidstest: telefonisch of op locatie

  Als je kiest voor het toetsen van de spreekvaardigheid, dan maakt Taalassessments.nl een afspraak over het moment waarop je dit onderdeel wilt voltooien. Het mondelinge taalassessment wordt afgenomen door een professionele taaltrainer, een native speaker van de beoogde taal. Zelf kies je of de test telefonisch wordt afgenomen of op één van de zes trainingslocaties in Nederland. Je kunt de mondelinge test doen nadat de lees- en luistertest zijn voltooid. Na afloop van de spreekvaardigheidstest ontvang je per e-mail een rapport met jouw score.

  Mondelinge taaltest bestellen

  Momenteel kun je bij De Taalshop al de Bright Online Language Test eenvoudig bestellen. Op korte termijn komen daar ook mondelinge taalassessments bij. Tot die tijd kun je voor het bestellen van een taaltest inclusief spreekvaardigheid contact opnemen met Taalassessments.nl via 078 644 9760.

TIP

Verbeter je taalvaardigheid na een taaltest

Heb je een taaltest gedaan, en is de uitslag niet wat je ervan gehoopt of gedacht had? Of hebben je medewerkers/sollicitanten een taalassessment gedaan en moet hun niveau van taalvaardigheid wat worden opgekrikt? Neem dan eens een kijkje bij het gerenommeerde taleninstituut Elycio Talen. Je vindt daar een groot aanbod van zakelijke taalcursussen, die zowel online als face to face kunnen worden gevolgd.

SHOP

Bestel je online taaltesten en taalcursussen bij De Taalshop!

Bij De Taalshop bestel je eenvoudig en vertrouwd een online taaltest of taalcursus, in elke gewenste taal.