Op Taalassessments.nl vind je informatie over het testen van jouw taalniveau.

 • Online taaltest van Bright Language

  Met de online algemene taaltest van Bright Language test je effectief de bestaande taalkennis van medewerkers en sollicitanten, gemeten aan een internationale objectieve standaard.

  Deze standaard ligt in lijn met het European Framework of Reference for Languages (ERK). Het is de meest gebruikte taaltest ter wereld, die bijvoorbeeld wordt ingezet door organisaties als de NAVO, Manpower, Adecco, Barclays Bank, KPMG, PwC, Arvato en 3M.

  De taaltest bestaat uit twee delen van zestig tot tachtig schriftelijke vragen. Hij verstrekt inzicht in de bestaande taalkennis van medewerkers en sollicitanten.

  Uitbreiden

  Optioneel kun je de online taaltest van Bright Language uitbreiden met een mondeling taalassessment voor een compleet beeld van de taalbeheersing. Hiernaast kun je gebruikmaken van een taalaudit. Met een taalaudit stel je vast welk taalniveau noodzakelijk is om een specifieke taalgebonden functie effectief te kunnen bekleden. Met een additionele taalcursus kunnen je medewerkers desgewenst naar het wenselijke niveau worden gebracht.

  Bright Language is producent van de meest gebruikte taaltest ter wereld

  Beschikbaar in vele talen

  De online taaltest van Bright Language is beschikbaar in het Chinees, Duits, Engels en Amerikaans Engels, Frans en Canadees Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Vlaams en Zweeds.

  Zo werkt de taaltest

  De taaltest bestaat uit twee delen, met ieder zestig tot tachtig meerkeuzevragen. Het ene deel test de lees- en schrijfvaardigheid, het andere de luistervaardigheid. De scores op beide delen, samen met de snelheid waarmee de vragen zijn beantwoord, bieden inzicht in de bestaande taalvaardigheid van medewerkers, sollicitanten of jezelf.

  Direct inzicht in de score en eventuele verbeterpunten

  Na afloop van de test ontvang je een duidelijk rapport met hierin de score conform het ERK. De testen voor Engels en Frans geven in het rapport ook verbeterpunten aan.

  Testomgeving voor werkgevers

  Het is ook mogelijk een eigen testomgeving voor je bedrijf in te richten. Daarmee kun je zelf testen afnemen en de scores managen. Neem voor meer informatie contact op met een deskundige opleidingsadviseur van Elycio Talen.

  Bestel nu de online taaltest van Bright Language

  Je kunt de taaltest van Bright Language eenvoudig online bestellen in De Taalshop, de webwinkel van Elycio Talen. Kies de gewenste taal, reken het product af en je ontvangt spoedig de inloggegevens om op de website van Bright Language de taaltest te starten. Je bepaalt zelf wanneer je met de test begint. Direct na afloop van de test is de behaalde score zichtbaar.

TIP

Verbeter je taalvaardigheid na een taaltest

Heb je een taaltest gedaan, en is de uitslag niet wat je ervan gehoopt of gedacht had? Of hebben je medewerkers/sollicitanten een taalassessment gedaan en moet hun niveau van taalvaardigheid wat worden opgekrikt? Neem dan eens een kijkje bij het gerenommeerde taleninstituut Elycio Talen. Je vindt daar een groot aanbod van zakelijke taalcursussen, die zowel online als face to face kunnen worden gevolgd.

SHOP

Bestel je online taaltesten en taalcursussen bij De Taalshop!

Bij De Taalshop bestel je eenvoudig en vertrouwd een online taaltest of taalcursus, in elke gewenste taal.